top of page

TASAPAINOINEN KEHO


Se, miten kukin kokee tasapainoisen kehon on hyvin yksilöllistä. Olen puhunut monelle siitä, kuinka itse aloin elää elämäni parasta aikaa, kun aloin opiskella kiinalaisen lääketieteen hoitajaksi. Sen myötä koko ajatusmaailmani ja myös ruokavalioni muuttuivat.

 

ARVONI OVAT MUUTTUNEET

 

Kiinalainen lääketiede on opettanut minua suvaitsevammaksi itseäni kohtaan. Sen avulla pysähdyin, opettelin kuuntelemaan kehoni viestejä ja sanomaan ei. Ennen tein töitä ajatellen rahaa, jotta saisin paljon ihania vaatteita. Hetkeksi aikaa niistä tuli hyvä mieli ja sitten halusin taas lisää uusia vaatteita. Tänä päivänä ajatukseni ovat toisenlaisia. Nyt kaipaan enemmän aikaa itselleni. Haluan tehdä sopivasti töitä. Pidemmän päälle saan paljon enemmän nautintoa siitä, kun teen vähemmän töitä kuin uudesta vaatteesta, joka on usein kuitenkin vain hetken nautinto. Se, että saan laskut maksettua ja lomailla silloin tällöin kotimaassa tai ulkomailla riittää. Välillä on päästävä pois työympäristöstä. Silloin minun ei tarvitse aikatauluttaa elämääni ja saan mieleni tyhjennettyä.

 

NAUTIN TYÖSTÄNI

 

Entiseltä työpaikalta lähdettyäni ajattelin usein, että kyllä väsyttää ja pääsisipä jo kotiin. Nykyisessä työssäni lopetettuani päivän ajattelen usein, että olipa ihana työpäivä. Välillä sanon sen jopa ääneen. Saan niin paljon energiaa siitä, kun koen olevani tarpeellinen ja kykenen auttamaan muita voimaan paremmin. Minun ei tarvitse miettiä, mitä teen vanhempana. Kiinalainen lääketiede on niin laaja kokonaisuus, etten pääse kyllästymään. Tässä työssä ei tule koskaan valmiiksi. Kun asiakas sanoo minulle, ettei oikein tiedä mikä ala kiinnostaisi tai mitä alkaisi tehdä, tunnen olevani todella kiitollinen omasta ammatistani.

 

KIINALAINEN LÄÄKETIEDE ON AVAUTUNUT MYÖS ASIAKKAILLENI

 

Kiinalainen lääketiede on avautunut myös monille asiakkailleni. Heistä moni sanoo vastaanotollani, että he ovat kiitollisia tultuaan hoitooni. He ovat oppineet kuuntelemaan kehonsa viestejä ja saaneet näin parannettua omaa elämänlaatuaan. Aiemmin he eivät voineet kuvitellakaan, kuinka yksinkertaista on hoitaa itseään ravinnolla ja he ovat aluksi jopa epäilleet ruoan vaikutusta. Kokemustensa kautta he ovat kuitenkin alkaneet uskoa ruoan voimaan ja sen korjaavaan vaikutukseen. Myös he ovat kokeneet, että heidän kehostaan on tullut paljon tasapainoisempia.


 

bottom of page