top of page

AKUPUNKTIO

Maailman terveysjärjestö WHO on laatinut listan sairauksista, joiden hoidossa akupunktio on todennetusti tehokas hoitomuoto.  Listalla on jo yli 400 erilaista sairautta, ja määrä kasvaa koko ajan. Akupunktiolla hoidetaan menestyksekkäästi mm. päänsärkyjä, migreenejä, erilaisia vatsakipuja, jännitystiloja, nivelkipuja, kouristuksia, niskan- ja hartianseudun kipuja ja erilaisia tulehduksia.

Ihmisen kehossa kulkee lukuisia meridiaaneiksi kutsuttuja kanavia joilla valtaosa akupunktiopisteistä sijaitsee.  Akupunktiopisteiden kautta saamme yhteyden mm. suuriin sisäelimiin.  Akupunktiohoidossa etsimme kipu- tai sairaustilan tervehdyttämiseen sopivan akupunktiopisteen, pistämme steriloidun kertakäyttöneulan kyseiseen pisteeseen ja annamme sen vaikuttaa hetken.  Neulat ovat ohuita ja hoito kivutonta. 

Akupunktio on tehokas hoitomuoto.  Joskus avun saa jo ensimmäisellä hoitokerralla, toisinaan tarvitaan pitempiä hoitojaksoja. Pelkät neulat eivät kuitenkaan vahvista ihmistä, jos kyse on isoista häiriöistä esim. kehon sisäelinten toiminnoissa, jolloin tueksi tarvitaan elinolosuhteisiimme ja juuri meille itsellemme sopivaa ruokavaliota.

 

Akupunktio yhdistettynä oikeaan ruokavalioon on mielestäni parhainta hoitoa niin mielelle kuin ruumiillekin.

KIINALAISEN LÄÄKETIETEEN MUKAINEN RAVINTO

Olen vuosikymmenien 
kuluessa perehtynyt ravintokysymyksiin poikkeuksellisen perusteellisesti ja koen sen olevan yksi vahvoista alueistani.

Luulin jo tietäväni kaiken olennaisen ravintoaineista, mutta aina voi näköjään oppia uutta.

Kiinalainen lääketiede lähestyy ravintoasioita mielenkiintoisella tavalla, se nimittäin pohtii ja tarkastelee ravintoa, aivan kuten koko kehoakin, yksilöllisestä ja toiminnallisesta näkökulmasta, joka ei ole meille länsimaalaisille kaikkein totutuin tapa ajatella ruokaa.

TULINEULA

Volframista valmistettu tulineula kuumennetaan 300-400 asteeseen.   Neulalla käsitellään vain hyvin pikaisesti se alue tai akupunktiopiste joka hoitoa tarvitsee, eikä sitä jätetä ihoon.  Tulineula on paksumpi kuin akupunktioneula, jonka aiheuttama reikä ihossa umpeutuu välittömästi.  Tulineula sen sijaan polttaa ihoon pienen reiän, jota kautta taudin aiheuttaja pääsee ulos.  
Tulineula edistää tehokkaasti Veren ja Energian kiertoa.

Tulineulaa käytetään etupäässä tuulen, kosteuden ja kylmyyden aiheuttamiin sairauksiin, mutta myös lihas- ja jännekanavien vaivoihin.  Tulineula on tehokas hoito myös känsiin, syyliin, säärihaavoihin, suonikohjuihin, vyöruusuun, rasvapatteihin ja monenlaisiin tulehduksiin.

Please reload

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

bottom of page